Trai, locul în care ospitalitatea îți îmbrățișează evenimentul!

Suntem o mână de oameni pasionați, căutători de bun gust și de ospitalitate “ca la mama acasă”. Din locurile pe care le-am vizitat am sustras chintesența tradițiilor, a merindelor și a oamenilor. O căutare a sinelui ce s-a transformat într-un restaurant de suflet, care îndeplinește cu succes un prânz cu tine însuți, o cină romantică în doi sau un eveniment alături de un grup social.

 

Dacă ne-ai călcat pragul măcar o dată, cu siguranță ai observat că spațiul nostru vorbește de la sine. O clădire istorică ce a prins viață cu ajutorul contemporanului în materie de design interior, ce armonizează perfect trecutul cu prezentul. O notă ce se regăsește în viziunea noastră. De a îmbrățișa cutumele și obiceiurile străbunilor și de a le transforma în dish-uri de actualitate.

 

Iubim adunările de oameni buni, de aceea Trai își deschide larg ușile către evenimentul tău. Dorim să fim creatori și părtași asupra fericirii tale, având la bază toate calitățile pe care tu le cauți.

Vrei să aflii mai multe?

Suntem deschiși asupra curiozităților tale, de aceea ne poți contacta telefonic și împreună să stabilim o ora și o dată în care să organizăm totul până la ultimul detaliu.

Ce evenimente găzduim?

Orice eveniment ce are gând curat și oameni calzi ca noi. Astfel, îmbrățișăm ideea de a-ți cânta “La mulți ani!”, de a toasta în “cinstea mirilor” sau de a găzdui un cozy “teambuilding”.

Care este capacitatea noastră?

Putem găzdui atât evenimente restrânse cât și evenimente cu capacitatea maximă de 70 persoane. Bineînțeles, totul se transformă în funcție de dinamica evenimentului tău.

Ce putem să-ți oferim și de ce să ne alegi pe noi?

Știm că lauda de sine nu miroase a bine, însă valorile noastre sunt confirmate de numărul recenziilor pozitive, unde gustul mâncării, prețurile raport/calitate sunt corecte, iar personalul de o amabilitate ieșită din comun. Astfel, îți oferim meniu personalizat în funcție de eveniment, creat de Chef Cătălin Amarandei, o locație ce nu are nevoie de niciun artificiu sau obiect decorativ, deoarece vorbește de la sine, personal de top ce se va asigura ca evenimentul tău să fie perfect! Mai mult decât atât ne-am creat o comunitate activă de oameni creativi, astfel putem să îți recomandăm persoane ce pot să-ți anime evenimentul cu brio.

Vrei să aflii mai multe?

Te așteptăm să te cunoaștem, să-ți cunoaștem povestea și spiritul creator, iar împreună să creăm cel mai frumos eveniment la care TU ai participat!

Te poftim la masă la TRĂI, locul cu specialități alese pe sprânceană, pregătite cu măiestrie, de bucătarii noștrii oameni buni, cărora nu le trebuie nicio potrivire de gust, deoarece pur și simplu le cunosc așa cum se cuvine.