PRANZ LA TRAI

  • STARTER
  • Ciorbă de legume sau Ciorbă rădăuțeană sau Ciorbă de fasole cu afumătură sau Supă cremă de legume
  • MAIN COURSE
  • tocana de cartofi cu ceafa de porc – 350g
  • SAU
  • noodles cu legume – 300g

marti

  • STARTER
  • Ciorbă de legume sau Ciorbă rădăuțeană sau Ciorbă de fasole cu afumătură sau Supă cremă de legume
  • MAIN COURSE
  • parjoale amestec din carne de porc si de vita cu sos de rosii si piure de cartofi 350 g
  • SAU
  • orez cu legume 300 g

miercuri

  • STARTER
  • Ciorbă de legume sau Ciorbă rădăuțeană sau Ciorbă de fasole cu afumătură sau Supă cremă de legume
  • MAIN COURSE
  • snitel pui sau porc cu cartofi prajiti si salata de varza – 350g
  • SAU
  • musaca de legume - 300g

joi

  • STARTER
  • Ciorbă de legume sau Ciorbă rădăuțeană sau Ciorbă de fasole cu afumătură sau Supă cremă de legume
  • MAIN COURSE
  • pilaf de orez si copanele de pui - 350g
  • SAU
  • noodles cu legume – 300g

vineri

  • STARTER
  • Ciorbă de legume sau Ciorbă rădăuțeană sau Ciorbă de fasole cu afumătură sau Supă cremă de legume
  • MAIN COURSE
  • ficatei de pui cu sos de vin alb si mamaliga – 350g
  • SAU
  • fasole prajita cu castraveti murati si mamaliga – 300g

Te poftim la masă la TRAI, locul cu specialități alese pe sprânceană, pregătite cu măiestrie de Chef Catalin Amarandei, om bun, căruia nu-i trebuie nicio potrivire de gust, deoarece pur și simplu le cunoaște așa cum se cuvine.